ROVER kontorstol i metal og PU-læder H71,5 – 83,5 cm – Sort/Vintage sort

4.099 kr.

Opnå stil og komfort med ROVER kontorstolen. Håndværket i metal og PU-læder giver en elegant og slidstærk løsning, der passer perfekt til enhver moderne arbejdsplads. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800688477021 Kategori:

ROVER kontorstolen er ikke bare en stol – den er et stilfuldt kunstværk, der kombinerer funktionalitet, komfort og æstetik på en enestående måde. Designet af den anerkendte danske producent Dan-Form er denne kontorstol en sand fornøjelse for både øjet og kroppen.

Stolen fremstår i et elegant skandinavisk design, hvor sortlakeret metal og vintage sort PU-læder forenes på smukkeste vis. Den minimalistiske udformning giver et moderne og stilfuldt udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning – uanset om det er på kontoret, i hjemmet eller i et professionelt miljø.

Med en justerbar højde på 71,5 – 83,5 cm over ryggen og en rummelig sædehøjde, tilbyder ROVER kontorstolen en skræddersyet siddestilling, der kan tilpasses individuelle behov og præferencer. Den generøse polstring af højkvalitets skum sikrer en komfortabel og støttende siddeoplevelse, der gør selv lange arbejdsdage til en leg.

Den solide konstruktion og håndværksmæssige kvalitet i materialerne sikrer en lang holdbarhed og modstandskraft mod daglig slitage. ROVER kontorstolen er ikke kun en investering i din komfort her og nu, men også en investering i et tidløst design, der vil glæde dig i mange år fremover.

Giv dit arbejdsrum et løft med ROVER kontorstolen og oplev den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik. Lad dig inspirere af den skandinaviske minimalisme og tilføj et strejf af elegance til din hverdag med denne unikke og imponerende kontorstol. Når kun det bedste er godt nok, er ROVER kontorstolen svaret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROVER kontorstol i metal og PU-læder H71,5 – 83,5 cm – Sort/Vintage sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.