GAIA kontorstol i metal og PU-læder H75 – 87 cm – Sort/Vintage sort

4.099 kr.

Få maksimal komfort og stil på kontoret med GAIA kontorstolen i metal og PU-læder. Justerbar højde og elegant design.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800688477046 Kategori:

Kun fantasien sætter grænser, når det drejer sig om at skabe din drømme arbejdsplads, og med den smukke GAIA kontorstol i metal og PU-læder i sort/vintage sort kan du tage det første skridt mod en stilfuld og komfortabel kontorindretning. Denne elegante kontorstol er skabt i et tidløst skandinavisk design af det anerkendte danske mærke Dan-Form og er et perfekt blend af funktionalitet, æstetik og komfort.

Fremstillet med en solid ramme af sortlakeret metal og smukt vintage sort PU-læder, udstråler denne GAIA kontorstol en subtil elegance og en høj grad af luksus. Den flotte kontrast mellem det sorte metal og det dybe vintage sorte læder giver stolen et unikt og sofistikeret udtryk, der straks vil tilføre din arbejdsplads et strejf af raffinement.

Den justerbare højde på 75-87 cm over ryggen og den rummelige siddeplads på 61 x 59 cm sikrer, at du kan tilpasse stolen til din personlige komfort og arbejdsstilling. Den bløde polstring af højkvalitets skum giver en behagelig siddeoplevelse, selv under lange arbejdsdage, mens det holdbare PU-læder er let at rengøre og vedligeholde, så din stol altid ser ud som ny.

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, vil den stilfulde GAIA kontorstol i metal og PU-læder i sort/vintage sort give din arbejdsplads et løft i både design og komfort. Lad dig inspirere af den skandinaviske enkelhed og elegance og skab en arbejdssituation, hvor funktion og skønhed forenes på smukkeste vis. Gør hver arbejdsdag til en fornøjelse med denne fantastiske GAIA kontorstol, der både tilfører din indretning personlighed og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GAIA kontorstol i metal og PU-læder H75 – 87 cm – Sort/Vintage sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.