Tilbud!

Kontorstol P&C P760B10 Lilla

Original price was: 1.688 kr..Current price is: 958 kr..

Gør arbejdsdagen farverig med vores lilla kontorstol. Ergonomisk design og stilfuldt look. Gør arbejdspladsen til et inspirerende sted.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800089173765 Kategori:

Kontorstolen P&C P760B10 i lilla er et fantastisk valg, når det kommer til komfort og stil på kontoret. Med sit moderne design og ergonomiske funktioner vil denne stol ikke alene gøre dig mere produktiv, men også forbedre din arbejdsdag markant.

Stolen er fremstillet af holdbare materialer såsom polyamid og PVC, hvilket sikrer en lang levetid og stabilitet. Den bløde skum polstring giver en behagelig siddeoplevelse hele dagen lang, så du kan koncentrere dig om dit arbejde uden at blive distraheret af ubehag.

Med en justerbar højde kan du nemt tilpasse stolen til din kropsholdning og skrivebordets højde, hvilket minimerer risikoen for rygsmerter og andre problemer forårsaget af en dårlig siddeposition. De praktiske armlæn kan også justeres, så du kan finde den ideelle position, der passer bedst til dig.

Selvom kontorstolen ikke har en specifik certificering, kan du være sikker på dens kvalitet og funktionalitet. Den lette vægt på omkring 8 kg gør det nemt at flytte stolen rundt på kontoret, hvis det er nødvendigt.

Med Kontorstolen P&C P760B10 i lilla kan du bringe et strejf af elegance og stil til din arbejdsplads. Lad dine kolleger blive misundelige over din stilfulde og komfortable arbejdsstol, og oplev en forbedret arbejdsdag med denne fantastiske kontorstol. Gør dit kontor til et rum, hvor du kan trives og udføre dit arbejde med lethed og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol P&C P760B10 Lilla”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.