Tilbud!

Kontorstol Elche S bali P&C 61B10RP Blå

Original price was: 2.196 kr..Current price is: 1.164 kr..

Vil du opgradere din arbejdsplads? Med vores komfortable og stilfulde Kontorstol Elche S kan du arbejde effektivt hele dagen og bevare din ryg. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003784161 Kategori:

Drømmer du om at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads, der kombinerer stil og komfort på en enestående måde? Så er Kontorstolen Elche S bali P&C 61B10RP i en forfriskende blå farve det ideelle valg til dig. Lad dig forføre af denne moderne og ergonomisk designede kontorstol, der vil løfte din arbejdsdag til nye højder.

Med sit smukke design i en livlig lyseblå farve vil denne kontorstol ikke kun tilføre din arbejdsplads et strejf af personlighed, men den vil også skabe en positiv og energigivende atmosfære omkring dig. Det behagelige PVC-materiale sikrer ikke kun en stilfuld overflade, men også en høj kvalitet og holdbarhed, der gør denne kontorstol til et pålideligt valg i mange år fremover.

Den justerbare stol med armlæn giver dig mulighed for at tilpasse sædets højde og vinkel efter dine personlige præferencer og behov, hvilket sikrer en optimal siddekomfort hele dagen lang. De praktiske og slidstærke gummi-hjul gør det nemt for dig at bevæge dig frit rundt på kontoret uden at skulle rejse dig fra stolen.

Med en vægt på kun 12 kg er Kontorstolen Elche S let at flytte rundt på efter behov, hvilket giver dig fleksibilitet og bevægelsesfrihed i din daglige arbejdsrutine. Det bløde stof og den komfortable polstring sikrer, at du kan arbejde koncentreret og effektivt uden at gå på kompromis med din komfort.

Denne kontorstol lever op til EU-standarderne og er certificeret med UNE E, hvilket bekræfter dens høje kvalitet og sikkerhed. Med Kontorstolen Elche S bali P&C 61B10RP får du ikke kun en praktisk arbejdsstol, men også et stilfuldt og inspirerende møbel, der vil gøre dine kollegaer misundelige og dine arbejdsdage mere behagelige. Gør din arbejdsplads til et sted, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd – invester i Kontorstolen Elche S og oplev en ny æra af arbejdsglæde og produktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche S bali P&C 61B10RP Blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.