Tilbud!

Kontorstol Elche Sincro P&C SPNEB10 Sort

Original price was: 2.238 kr..Current price is: 1.184 kr..

Opgrader din arbejdsdag med vores ergonomiske kontorstol Elche Sincro. Den perfekte balance mellem komfort og funktion. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003788244 Kategori:

Drømmer du om at skabe en produktiv og komfortabel arbejdsplads derhjemme eller på kontoret? Ønsker du en kontorstol, der ikke kun er stilfuld, men også ergonomisk korrekt? Så skal du lære Kontorstol Elche Sincro P&C SPNEB10 Sort at kende.

Denne elegante kontorstol i sort imiteret læder er designet med fokus på både stil og komfort. Den skaber et sofistikeret udtryk, der vil få dine kollegaer til at dreje hovederne og beundre din arbejdsplads. Samtidig er den ergonomisk udformet for at sikre, at du kan arbejde i timevis uden at opleve ubehag.

Med sit PVC-materiale og en vægt på 12 kg er denne stol solid og pålidelig, så du kan stole på den dag efter dag. Den er 108 cm høj og har hjul i nylon, der gør det nemt at flytte rundt på den, så du kan skifte position eller let komme til skrivebordet.

Kontorstolen Elche Sincro P&C SPNEB10 Sort er ikke kun et funktionelt møbel, men også en stilfuld tilføjelse til dit hjem eller kontor. Den sorte farve og imiterede læderfinish giver et eksklusivt touch og vil passe perfekt ind i enhver moderne indretning.

Certificeret efter UNE-standarderne er du sikret en stol af høj kvalitet, der lever op til de strengeste krav og sikkerhedsstandarder. Så invester i din komfort og produktivitet med Kontorstol Elche Sincro P&C SPNEB10 Sort og oplev en ny æra af arbejdspladsens luksus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche Sincro P&C SPNEB10 Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.