Tilbud!

Kontorstol Elche S bali P&C 14S Brun

Original price was: 1.972 kr..Current price is: 1.156 kr..

Forny dit arbejdsrum med vores stilfulde Kontorstol Elche S bali i smuk brun farve. Sætter komfort i fokus med Polstring og 14 justerbare indstillinger. Perfekt til lange arbejdsdage. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003753561 Kategori:

Denne fantastiske Kontorstol Elche S bali P&C 14S i brun er det perfekte valg til enhver kontorindretning. Med sit stilfulde design og høje kvalitet kombinerer denne kontorstol både æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

Stolen har en moderne brun farve, der elegant passer ind i enhver kontormiljø. Den er lavet af slidstærkt PVC-materiale, der sikrer lang holdbarhed og komfort. Med en vægt på cirka 11 kg er stolen solid og stabil, så du kan arbejde uforstyrret i timevis.

De justerbare hjul er lavet af høj kvalitet gummi, der glider let og lydløst på ethvert gulv. Dette gør det nemt at flytte rundt og tilpasse din arbejdsstilling hurtigt og enkelt. Stolens finish i klæde føles behageligt og blødt mod huden, så du kan sidde komfortabelt hele dagen.

Kontorstolen er certificeret efter UNE EN 1335 standarderne, hvilket garanterer ergonomisk korrekthed og optimal støtte til din krop. Sædet er lavet af lamineret materiale, der giver en god balance mellem komfort og holdbarhed. Ryglænet sikrer en ergonomisk korrekt siddestilling, så du kan undgå ubehag og smerter selv efter lange arbejdsdage.

Med denne Kontorstol Elche S bali P&C 14S i brun får du ikke kun en praktisk arbejdsstol, men også et stilfuldt møbel, der vil imponere dine kollegaer og venner. Gør din arbejdsdag lidt mere behagelig og produktiv med denne elegante kontorstol, der forener kvalitet, komfort og design på enestående vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Elche S bali P&C 14S Brun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.